Leuke groepsactiviteiten op het Friese platteland


Bent u op zoek naar een gezellig dagje uit in een groene omgeving? Dan bent u bij recreatieboerderij Lindelaar aan het juiste adres! Op een groot en prachtig aangelegd landschapspark bevindt zich onze verbouwde en knus ingerichte boerderij. Het landgoed van maar liefst tien hectare biedt u letterlijk en figuurlijk alle ruimte die u zich kunt wensen.

Actieve groepsactiviteiten met een landelijk tintje

In dit landelijke decor organiseren wij leuke en actieve groepsactiviteiten; boerengolf, hooivorkdarten, boogschieten, highlandgames, kanovaren, klootschieten of – als u niet bang bent voor natte voeten – polsstokspringen; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor diegenen die om welke reden dan ook niet mee kunnen/willen doen, er is een looproute langs de activiteiten. Op het park bevinden zich verschillende terrasjes en bankjes waar zij heerlijk kunnen zitten en de activiteiten bekijken en aanmoedigen.

De groepsactiviteiten van de Lindelaar

Boerengolf

Boerengolf is een gezellige buitensport voor jong en oud. Met uw Boerengolfclub (een massief houten klompje aan een stok) en een bal maakt u een rondje langs de 10 holes verspreid over ons 5 ha grote landschapspark. Het lijkt een simpel spel, maar niets is minder waar. Want welke groep slaat zijn bal in de minste slagen in de emmer? Het gevarieerde parcours met natuurlijke hindernissen zoals schapen en sloten zorgen voor komische momenten. Boerengolf staat garant voor een gezellige groepsuitje!

Min aantal deelnemers: min: 4

Prijs p.p.:8,50

Boogschieten

Van de instructeur leert u de fijne kneepjes van het handboogschieten, het valt nog niet mee om de roos te raken. Deze Olympische sport leent zich uitstekend voor individuele prestaties. Maar ook als teamactiviteit: nadat de groep zich heeft verdeeld in kleine teams wordt er afgesloten met een wedstrijdje waar uiteraard maar één team kan winnen.

Min aantal deelnemers min 4

Prijs p.p.: 8,50

Hooivork gooien

Tijdens dit spel gaat het erom wie zijn hooivork het verste weg kan gooien. Wist u dat er zelfs een wereldrecord ‘hooivork gooien’ bestaat? De wereldrecordhouder gooide de hooivork maar liefst 31.33m ver. En u?

Min aantal deelnemers 4

Prijs p.p.:4,50

Klootschieten

Bij dit spel gaat het om het werpen van een kloot (bal) over een uitgezet parcours in het park. Het hele parcours lang strijden twee teams tegen elkaar. Klootschieten is zeer geschikt als bedrijfsuitje of groepsuitje. Samen met uw familie, vrienden of collega’s en een begeleider gaat u het park in en voert u een spannende strijd met veel lol! Gooi die kloot verder dan uw tegenstanders en finish als eerste.

Min. aantal deelnemers: 15

Prijs: EUR p.p.6,50

Polsstokspringen

Polsstokverspringen (ook bekend als fierljeppen) is ontstaan uit noodzaak die er in gebieden van weilanden met veel sloten was, om makkelijk over deze sloten heen te kunnen springen. Maar buiten dat polsstokspringen dus heel handig kan zijn is het vooral erg leuk om te doen! Wie springt er over de sloot en wie haalt een nat pak? Maar ook als u een nat pak haalt niet gertreurd, er zijn douches op de Lindelaar aanwezig!

Min. aantal deelnemers: 4

Prijs: EUR 5,50

Highlandgames

In het landschapspark van de Lindelaar herleeft een eeuwenoude Schotse traditie: de Highland Games of Gatherings. Dit zijn wedstrijden voor de clanheavy’s, waarbij diverse vaardigheden worden getest. Op een groot grasveld worden kracht- en behendigheidswedstrijden gehouden zoals putting the weigt, throwing the weight en tossin the caber. Zeer geschikt voor grote groepen.

Aantal deelnemers: min: 45

Prijs: EUR 25,00 p.p.

Kanotocht

Een avontuurlijke en afwisselende kanotocht door de Friese natuur. Met behulp van een kaart gaat u in teams op pad om verschillende (teambuildings) opdrachten te zoeken.

Min. aantal deelnemers: 10

Prijs: EUR 22,50 p.p.

Voetballen / Volleyballen

Even lekker met elkaar een balletje trappen of slaan.Ook dit behoort tot de mogelijkheden op het landschapspark van de Lindelaar.

Min. aantal deelnemers: 8

Prijs: EUR 1,00

Workshop koken

In de professionele keuken van Lindelaar gaat u onder begeleiding van Kok Sietze Jan aan de slag met het bereiden van Italiaanse of Griekse gerechten. En natuurlijk na het koken genieten van wat jullie hebben klaar gemaakt!

Aantal deelnemers: min: 8 – max: 15 Prijs: EUR 22,50 p.p

Oud Hollandse Spelen

In onze verbouwde, verwarmde en sfeervolle boerenschuur staan een aantal originele oud Hollandse spelletjes voor u opgesteld, zoals sjoelen, ringwerpen, blikgooien en nog veel meer. Uw gezelschap wordt opgesplitst in teams. En u raadt het al; u strijdt tegen elkaar! Teamspirit en teambuilding zijn hier de keywords! Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

Min. aantal deelnemers: 15

Prijs: EUR 4,50 p.p.