Groepsarrangementen


Actieve familiedag / groepsuitje

U wilt een familiedag organiseren of ‘gewoon’ een leuke dag hebben met een groepje vrienden? Uw verjaardag vieren maar niet weer thuis in een kringetje zitten? Kom voor een familiedag of groepsuitje naar de Lindelaar. Een geheel verzorgde dag inclusief leuke activiteiten in een prachtige, landelijke omgeving!

Vergaderen of actief bedrijfsuitje

Voor bedrijven hebben wij speciale vergaderarrangementen en actieve programma’s voor onvergetelijke bedrijfsuitjes.

Vrijgezellenfeest

Ook voor een vrijgezellenfeestje kun je op de Lindelaar terecht. Een actief programma en een gezellige barbecue is altijd een succes. En wellicht daarna nog even op stap in Drachten, Heerenveen of Leeuwarden?


Kinderfeestje

Voor kinderen vanaf 8 jaar organiseren wij actieve kinderfeestjes. Volledig verzorgd, u heeft er dus zelf geen werk of zorgen van!

Feestje?

De verbouwde, sfeervolle boerenschuur is ook een unieke locatie voor bruiloften en partijen. In overleg met u wordt het feest volledig naar uw wensen aangekleed. In de zaal kunnen honderd gasten worden ontvangen. Wilt u hier meer van weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ook in de winter!

Wij zijn het hele jaar geopend.  Ook ’s Winters bieden wij diverse actieve activiteiten. De combinatie met fakkels, kampvuur en gluhwein maakt ook een winterse bijeenkomst op de Lindelaar onvergetelijk!